Vertrouwenspersonen

Open en eerlijke communicatie vinden wij heel belangrijk. Problemen worden vaak groter als er onvoldoende aandacht aan wordt besteed of als de communicatie niet goed verloopt. Op De Fontein praten we veel met ouders en overleggen we bijna dagelijks over het leren van hun kinderen.

Interne vertrouwenspersonen
Spreek in eerste instantie de leerkracht aan als u een vraag of opmerking heeft. Heeft u daarna toch het gevoel dat er onvoldoende wordt gedaan met uw vragen dan kunt u naar de interne vertrouwenspersoon gaan. Met de interne vertrouwenspersoon kunt u (in vertrouwen) alle zaken met betrekking tot de school, het onderwijs en uw kind  bespreken. De vertrouwenspersoon doet er alles aan om problemen op te lossen. Op onze school zijn de interne vertrouwenspersonen: juf Petra en juf Else.

Externe vertrouwenspersonen
Als u zich niet kunt richten tot de interne vertrouwenspersoon dan kunt u direct met de directie overleggen of u kunt het bestuur inschakelen. Het bestuur heeft een externe vertrouwenspersoon die onafhankelijk is en advies kan geven. De externe vertrouwenspersoon onderzoekt de mogelijkheden om tot een oplossing te komen en kan u eventueel verwijzen naar hulpverlenende instanties.

De externe vertrouwenspersoon voor alle PCPO-scholen is:
DKVZ
mevrouw A. de Koning
Telefoon: 06-41167134
Mail: annette@dekoningvertrouwenszaken.nl of info@dkvz.nl.