Nieuwe locatie

Kangoeroestraat gaat verhuizen
De locatie van De Fontein aan de Kangoeroestraat gaat medio maart 2018 verhuizen naar een prachtig gerenoveerd pand aan de Kameelstraat 2 in Breda. In dit pand komt een integraal kind centrum (IKC) waar naast CBS De Fontein ook Kinderdagverblijf Belle Fleur een plek krijgt.

Het gebouw
Het nieuwe schoolgebouw is helemaal gerenoveerd en ingericht volgens de eisen en wensen die aan modern onderwijs worden gesteld. Gezellige en lichte lokalen en ruime gangen en algemene ruimten.

IKC OASE
Het nieuwe gebouw, waar de IKC is gevormd door de samenwerking tussen De Fontein en Belle Fleur heeft de naam IKC OASE gekregen. Als je aan de Kameelstraat bent gevestigd en een fontein en een mooie bloem gaan zich daar vestigen dan is de associatie met een oase snel gemaakt.

Onderwijs in beweging
Wie de kans krijgt om in een nieuw gebouw verder te krijgt ook de kans zijn onderwijs te vernieuwen. Veel is al gebeurd, de kwaliteit van ons onderwijs is goed en dat krijgen we ook terug van onze ouders. Nu geeft het schoolgebouw op de nieuwe locatie ook extra kansen. Het team van betrokken leerkrachten pakt ze met beide handen aan. Geïnspireerd en betrokken bouwen wij het onderwijs verder uit.

Plek in de wijk
IKC OASE wil een onderdeel worden van de wijk Brabantpark. We zullen door het jaar activiteiten organiseren die niet alleen voor ouders en leerlingen zijn maar waarbij we ook nadrukkelijk de wijkbewoners uitnodigen om onze school te bezoeken.